• Jó eredet: Kizárólag közvetlenül méhészektől származnak mézeink.
  • Teszt, teszt..... : Mire eljut vevőink asztalára, ötszörös ellenőrzésen esnek át termékeink.
  • Lelkiismeretesség: Semmin nem spórolunk, ha a minőségről van szó!
  • Teljes értékű méz: A csomagoláshoz is csupán csak egy meleg nyári nap hőmérsékletére hevítjük a mézet.

JÓ EREDET

Mivel mostanra saját méhészetünk nem tudja kiszolgálni a megnövekedett keresletet, más méhészekhez kell fordulnunk. Soha nem vásárlunk közvetítőkön keresztül, így biztosítjuk mézeink termelői minőségét.

TESZT, TESZT, TESZT...

A kaptártól a vevők asztaláig ötszörös ellenőrzésen esik át minden termékünk: Ellenőrizzük a termelőt és ismerjük méhészetét. Mielőtt megvásárolnánk a mézét, mintát veszünk belőle és megvizsgáljuk. Az üzembe való beszállításkor ismét mintát veszünk, majd a kiváló minőségű termelői mézeket összekeverjük és laboratóriumi munkatársaink analizálják. Végül, az üvegbe töltött kész terméket is megvizsgáljuk, nem sérültek-e a csomagolás során természetes értékei.

LELKIISMERETESSÉG

Elkötelezetten a legjobb és legmodernebb technológiákkal dolgozunk, hogy fenntartsuk magas minőségünket és megvédjük a mézünk természetes mivoltját. Szenvedélyünk a tiszta, értékekkel teli méz kínálása.

TELJES ÉRTÉKŰ, NYERS MÉZ

A mézet nem lehet jobbá tenni, csak elrontani, például a csomagoláshoz szükséges melegítéssel. Mi ezért csak egy meleg nyári nap hőmérsékletére hevítjük, amiről perceken belül vissza is hűtjük szobahőmérsékletre, pont úgy, mint a természetben.

Aranynektár Kft.
2336 Dunavarsány, Vörösmarty u. hrsz.: 2438, Magyarország
©2018